Det man inte kan påverka ska man inte låte sig påverkas av.


På Amandas begäran ska jag nu uppdatera lite som min wifey duty :) Men de mesta antar jag att hon vet? Har iaf haft en ganska jobbig månad, har varit ledig 5 dagar på hela månaden så jag känner mig rätt sliten har inte hunnit raka benen ens, haha. The paycheck better be big :)

Börjat på mitt nya jobb har jag gjort också, allt kändes skitbra i början, roligt arbete, alla verkade trevliga, jag skulle få åka till London på utbildning men får bara reda på mer och mer dåliga saker varje dag. Vill bara skrika "BINGO, BINGO.. jag vill inte höra!" Lite saker som gjorde mig obekväm och sådant som jag ville slippa på donken. Någoin London resa blir det inte heller, än så länge. Men jag trivs riktigt bra med de personerna som också är nyanställda. 1,5 vecka umgicks jag bara med killar så de har börjat utbilda mig till kille, så mitt namn är från och med nu Fred :)

Lite fest har jag också hunnit med med den var en stor besvikelse att klockan ställdes fram i lördags natt precis när man kände att man började bli party så var de dags att gå. Sen höll man ju på att hamna inne i sthlm igen när man tog nattbussen hem, tror chauffören skulle skita i att åka upp till Runby bara för att jag var själv på bussen och han trodde jag sov.

Party


Keep on tryin'

Jag är helt slut! Har precis avklarat 2,5 dagars utbildning på Arlanda vilket var väldigt kul, massvis med information att trycka in sen, muntlig redovisning, grupp uppgift och prov men det gick bra iaf! Hade magknip när jag kom dit första dagen. Jobbet verkar dock riktigt roligt och jag inte så jättesugen på att gå till donken imorgon.. ;)

 

Min plan var att åka till Stinsen nu och fråga va de har gjort av min telefon, efter 6,5 vecka på service borde väl min telefon vara klar!? Eller har de fått lika mycket utbrott på den som jag och bara slängt den? Haha

Men nu ska jag röra på mig in till stan. Ciao!


RSS 2.0