Snart vare dags för peace and love dåå!

Kom hem från jobbet för någon timme sen eller så, slutade 12 men jag har ju verkligen noll koll på läget nu för tiden så jag trodde ju jag slutade 10.45 :) Har fått checka-in nu de senaste dagarna ochde börjar ju gå lite bättre iaf, är inte rädd längre för att stå i båset längre, men det är så jävla mycket jag måste lära mig och hålla koll på. Sedan sa ju han som har gått dubbelt med mig de senaste dagarna "Nu kan du de här nu får du öka takten de ska ta 30sek" sen sa han öka, öka, öka hela tiden så jag blev jättestressad. Kändes som jag var tillbaka i driven på donken, i sånna här situationer är jag glad att jag jobbat på donken. Känns även skönt att jag har fått använda min engelska så mycket nu på senaste tiden även om jag läspar haha :)

Annars så har jag börjat packa lite smått till peace i min nya fina lila väska från london ;) Midsommar var det igår också själv hade jag en grymkväll haha, åt middag och däckade 19.45 men skönt idag när klockan ringde 03.20 :)

ge mig.


pink and beige

En trend som jag har fastnat för denna säsong är pastell färgerna, gillar Cameron Diaz outfit ovan riktigt mycket! Kul att hon har vänt lite på det också med rosa byxor istället för att ha rosa kavaj.

London dag 2

Första dagen i skolan, och efter att ha sovit i kingsize sängen ville man ju inte upp :) Men jag drog mig upp ur sängen och vi letade oss i väg till tåget som tog oss till skolan. Som visade sig ligga i värsta hålan, men vad kan man förvänta sig när stället heter Horley?

Första dagen fick vi mest repetera de vi gjort hemma i Sverige ochså fick vi ett prov på de, där failade vi på det viktigaste, hur man loggar in i systemet. Efter det så fick vi göra fåniga övningar som handlade om förändring. Efter skolan åkte vi tillbaka till hotellet för att plugga. För vi fick ju 50 sidor i läxa varje dag, men de var den enda dagen som jag tog läxan seriöst för man förstod inget utan att någon förklarade eller utan dator.

Efter att ha krigat med läxan och tröttnat x antal gånger lyckades jag övertala umit att vi skulle till Crawley, en när liggande stad som det fanns lite shopping i :) Men vi kom dit försent så vi gick bara runt där och letade efter ett ställe att äta, de gick inte bra allstrots att klockan var 19.00 fanns inget öppet. Så vi åkte tillbaka Gatwick men vi fick sitta på tågstatonen i Crawley en timme och vänta på tåget för att åka i 5 minuter. Då var lika glad igen som läxa gjorde oss :)




-


I feel like complaining today..

Idag känner jag faktiskt för att klaga lite! Känns som en sådan dag haha, är inte på speciellt dåligt humör egentligen har bara haft superont i magen, hela dagen lång. Sedan fick man ju jobba med en viss person som jag inte tål. När man pratar om privata saker är hon helt ok men när man jobbar med henne oh lord, hon tror hon är bäst i hela världen. Alltid ska hon säga till mig vad jag får göra, vad jag inte får göra osv. Idag blev jag tvungen att lyssna på henne skryta i två timmar om hur duktig hon var också, och hur dåliga andra var.

 

Incheckning går inte speciellt bra heller, får ju inte ens stå där och den gången jag fick prova så gick ju alla iväg och lämnade mig där. Imorgon ska jag kanske få stå där, sen åker jag ju väg i en vecka. Känns ju värt att de skickar mig på en svindyr kurs om de inte vill att jag ska jobba som checkin agent?

 

Sen så har min mobil lagt av totalt, de går inte att ringa, sms eller ringa till min mobil. Sen när jag skulle stänga av ett samtal i förrgår så hängde den sig totalt..


London dag 1.

De är nog lika bra att skriva om London nu direkt innan blir för lat och skiter i det :) Jag var faktiskt inte så jättetaggad innan jag skulle till London, jag vågade inte, för de kändes som om någon skulle säga att jag inte fick åka. Men dagen kom då vi skulle resa, den 5 Juni och jag var så jävla rädd inför att flyga att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av mig själv men de gick ju alldeles fint när jag väl lugnade ner mig :) Packade iprincip ingenting då jag ville shoppa men då jag packde efter sveriges 25grader och inte englands regn så blev det lite kallt.


Väl framme på london Gatwick flygplats så gick vi till tågstationen och köpte veckobiljett till skolan (vi visste då inte att vi kunde få sjuss gratis av hotellet) Vi vandrade sedan vidare till hotellet, allt gick så smidigt att hitta så det var verkligen jätteskönt! Hotellet var hur fint som helst, kände mig verkligen helt fel placerad, men å va fint det var. Fick en chock när jag öppnade dörren till mitt rum.




Saknar min säng! Nu efteråt är jag dock jätteglad och tacksam att jag fick åka :)

..and now were moving on.com!



Hellooen! Nu är jag hemma från London! Kom hem 01.15 i natt och 06.15 befann jag mig på Arlanda igen för att jobba, hur jävla korkad får man vara? Jag orkar inte med mig själv, varför kan jag inte säga nej!? De var ju inte som att jag inte hade någon vettig anledning liksom. Fick jobba över också, kunde inte säga nej då heller, haha.. så nu är jag helt slut.

Har hur som haver haft det super bra i London, saknar det redan, speciellt vissa som jag lärde känna där. Men å andra sidan så är de skönt att vara hemma i Sverige. Tempot i London i rusningstid är galet, kan inte riktigt bestämma om jag passar in där med tanke på att folk brukar säga att säga att jag föddes stressad eller om de bara fick mig att må dåligt haha :) å sen så får jag ju äntligen träffa alla här hemma igen!! Sen måste jag bara säga att fy vad jag har saknat mat! Åt köttullar inatt ochde var de godaste ever!!!! Finns ju bara snabmat och godis eller majonäsmackor i detta land, ew. De hade till och med lösviktsgodis inne på topshop, ain't that taking it a little to far? Eller tänkte de att man skulle först köpa kläder sen godis så man går upp i vikt inte kan ha kläderna och måste gå dit och köpa nya? :D

Vet inte riktigt var jag ska börja att skriva om så jag tar de sen! ;)

Seg tjej som vanligt.

Sov lite längre än vanligt i natt men ändå är man toktrötter, har haft utbildning+ jobbat lite idag pga personalbrist. Shit va mycket som snurrar i huvudet med all info, känns lite omöjligt de här. Börjar bli sjuk också, så typiskt nu när jag ska till London. Måste ner till centrum också och fixa lite men de  orkar jag ej, ej.. :S

 

och idag är de ju fredag, men jag ska stanna hemma och mysa ner mig med någon fjantig film som utspelar sig i London och kanske lite fruktkomplott :] Blir inge sommar med tt/uppsala med ictsarna för mig idag jobbar ju imorgon så. Förövrigt måste jag bara säga att jag vet att min blogg är jätteful! Har försökt att ändra lite med det blir bara värre. åh, de kanske får va..


love the dress


Tycker den här klänningen som agnes har på sig är så snygg, speciellt uringningen :) Vet inte var den kommer ifrån men ska spana i london, kanske har lipsy nått?

"Stockholm only wants to got go shopping"

Har haft det riktigt kul idag, skrattat som en tok! Sömnbrist + koffein + socker + massa tråkiga uppgifter med roliga bilder kan ge en lite skrattattacker. Tur att vi satt ensamma på kontoret stora delar av tiden, annars hade ju flygbolaget undrat vilka människor de skulle få som incheckare. Har insett att jag och umit kommer bli de mobbade människorna på kursen men kan bli rätt kul de hära :D

 

Vad jag har förstått så har vi 1-2 från hamburg, 1-2 från Berlin som verkar lite tröga de lyckades aldrig koppla upp sig och de hängde aldrig med i konversationen, sen har vi Ricky från U.K som är ginger och blek + att han vill gå i shorts. Han är dessutom the teachers pet.. hon pratar jämt om honom "oh ricky..bla bla" de verkar ha nått på G. Sen verkar de vara 2 tjejer från edinburgh som pratar hur roligt som helst:  tåååmorrrååw. Dem verkar läraren också känna för hon kallar dem "My lovely girls from Edinburgh" Sen är de jag och umit från Stockholm som inte ens kan öppna munnen när hon frågar oss nått, då börjar nån annan prata. Så då sa hon "Stockholm don't be shy" hehe och de allra roligaste var i slutet när hon frågade alla om de hade någon fråga så kom hon till oss "Stockholm, do you want to ask anything? No stockholms only want to go shopping!" Så klockrent, hur visste hon de !? Var de förutfattade meningar? haha

 

Läraren, Susan, verkar också rätt rolig, hon är en typsik amerikan och hon pratar jättemycket off topic, typ om hennes problem med rören hemma, att hennes son ska följa med på kursen (han ser tydligen ut som prins harry, haha), sen verkar hon lite smått förvirrad.

 

ska bli sjukt spännande :D Bara tre dagar kvar nu, taggaaaa!!!


lite ledigt ..

 

Hej bloggen!! Sitter här och har ont i magen som vanligt och lyssnar på nått som piper, skitstörande. Ska gå och duscha strax som jag egentligen skulle gjort för en timme sen, nu blir det stress. Ska in till stan och möta upp jess och fru för jag ska få låna en väska av jessika, wie! Blir nog en fika eller middag där och att köpa lite små saker till London. Kanske slår jag till på en iphone också? en vit måste det vara isf! Nej nu blire duschen.. :)


RSS 2.0