Blääärp.

Nu ska jag gå och sova bort den här dagen för den sög ju rakt igenom, jag hoppas på en bättre morgon dag. Kanske ska kika lite på Big brother hehe, för de har ju tagit bort mitt favorit program the bad girls club.

gnatt

We can break the pattern, we can change the colour

Är inne i ett litet "jobbmarathon" för tillfället så det finns inget kul att blogga om, jobbar sju dagar i sträck nu och sen en dags vila sen en dags för 3 dagars utbildning på Arlanda. Så det är väl tur att jag jobbar så pass mycket nu så jag kan skifta fokus ;).

 

Gjorde ett litet kollage med bilder från we♥it från min dag. Hann med galet mycket för att vara jag, haha. Jobbade extra från O7.OO till 12.3O, sen åkte jag direkt till labb och tog blodprov vilket inte var sådär jätteskönt, när jag ändå var i centrum passade jag på att kika runt men fick bara med mig torrschampoo. Sen vart de hem till tvättstugan och efter de drog jag in till stan för en fika med Michelle och Amandis jag åt såklart en sallad också och en hasselnötslatte ♥.


Dag 3

Sommar borde vara favorit årstiden med tanke på att det är varmt, man får semester/lov, åker utomlands, badar och solar, festar, shoppar osv men slutar sommaren någonsin som man tänkt sig? Hade någon frågat mig vilken min favorit årstid var när jag var liten så hade jag sagt sommaren utan att tveka, nu har jag dock insett att de ofta blir en besvikelse. Därför är min nya favorit årstid; våren!

Efter en lång vinter som denna så kommer äntligen lite solstrålar, lite värme, fina blommor. Alla blir lite extra glada och man kan dessutom ha snygga kläder och slipper tjocka jackor, koftor och halsdukar. Man kan klä sig i skinnjacka, converse, sjalar osv. Sitta i parker (när de blir ännu lite varmare dock) och dricka alkoläsk och bara vara :D

Det är jobbigt att alla ska berätta sånt man inte vill veta.


♥ Tydligen så finns det små maskar balsamvinäger som inte går att få bort när man tillverkar det.

♥ Stället där det finns störst risk att få MRSA är på gymmet det är till och med värre än offentliga toaletter.

♥ Man får tillbaka samma bakterier som man precis tvättat bort om man torkar händerna under en sån där blåsmaskin, haha vet inte vad det heter : )

♥ Man går upp i vikt om man äter innan man har sex.


-

Hittade den här bilden på Weheartit och tyckte den var så bra. Tycker att det är helt sjukt att det bara är runt 30 år sen homosexualitet togs borts som sjukdom och att en del människor fortfarande har den åsikten (!)

And today was a day just like any other

♥ Igår var jag i stan i en stund men Zandra och fika, pratade och fick även med mig lite nytt smink hem : ) Drack en jättegod hasselnötslatte på Coffehouse by George, men hennes chai smakade vatten och varm mjölk. Fick även höra en rolig sak som hände i ettan som jag helt glömt bort! De här måste jag berätta för Kjell! Sen åkte jag hem och tittade på teve med min syster som var här med sin kompis från Eskilstuna de skulle på klassutflykt idag haha : )

♥ Idag vaknade jag försent till tvättstugan som jag hade vid sju och eftersom ena maskinen var trasig hann jag bara tvätta en sak. Har bokat en tid till doktorn också för de börjar kännas som nånting är fel i min kropp eftersom jag är sjuk en gång i  månaden sen över ett år tillbaka. Nu i morse kändes det dessutom som att nångon typ knivhögg mig i ryggen när jag hostade. Sen har jag endast legat på soffan och sovit, värd dag haha :D


Update: Det var inte avsiktligt som jag skrev den där rubriken i och med att det är alla hjärtansdag, men så här i efterhand såg jag att det var ganska passande för mig iaf haha : )

Jag dör!!!

Eftersom jag har lite tråkigt så här på kvällskvisten så bjuder jag på en rolig bild, skrattar alltid ihjäl mig när jag ser den här bilden ; ) Har ju världens största huvud! Förhoppningsvis har jag en flygplansmotor i de där jättehuvudet och inte en dammsugarmotor (donken skämt)

Sjuk tråkig dag

Jobbade för första gången idag helg dagtid på flera månader och trodde det skulle vara massvis att göra! Men hela dagen gick förfärligt segt, vi diskuterade mest haha så de var ju mysigt på så sätt. Sen var jag ju sjuk också vilket gjorde att jag tyckte allt segade på ännu mer men jag jag är glad ändå : ) gick hem och gjorde smoothie efter jobbet som smakade muums! Och åt sallad till middag.  Har för övrigt haft en chill/tråkig helg men det behövs ibland. Plånboken tackar mig nog också men de lär jag ju shoppa upp snart! Kanske imorgon redan? om sl tillåter dvs : )


SATC, We all judge. That's our hobby.


Jag genom åren!

Eftersom mitt internet typ hänger sig efter att man använt det i en halvtimme så hade jag lite tråkigt idag och kollade igenom bilder jag hade på datorn. Då fick jag idén att göra ett kollage med bilder på mig själv genom åren, man kan ju säga att jag förändrats en hel del och tur är väl de ;) Glad att jag inte ser ut som förra året de var ju typ det värsta året haha :) Kan ju säga att min hy är inte i närheten av så fin som de är på de sista bilderna det är en inställning på min kamera, den enda jag kan använda annars blir allt suddigt. Jag tappade ju min kamera i golvet och mosade hela.


Dag 2

Just nu känner jag faktiskt för att bara vara hemma själv och titta på film nu när jag är sjuk, å typ äta glass :D!. Men annars hade jag gärna dragit ut och festat galet med mina pinglor, träffat debbie på jobbet, har inte lust att jobba natt men saknar henne :'( Kanske träffat Anna på en fika? Ja vet inte riktigt :D


Dag 1


En bild på mig + tio fakta om mig:

1. Jag har en väldigt skev bild av mig själv, både insidan och utsidan, mina förmågor osv. Har aldrig riktigt tyckt om mig själv, vilket gör att jag ganska ofta förstör för mig själv.

 

2. Min favorit maträtt är sallad, det bästa som finns!

 

3. Jag är väldigt flygrädd, flög för första gången som 18 åring dock inte pga min rädsla utan ekonomin, men tvivlar faktiskt på att jag hade satt mig i ett plan innan om jag fått chansen.

 

4. Jag har ett jättefult mellan namn, heter Margareta efter min farmor. Jag har oturen att de står på mitt betalkort och ofta när jag får post står det hela namnet. Har även fått frågan om jag har dubbel namn. Tänk om mina föräldrar skrev fel ?! :s

 

5. Jag undrar ganska ofta om jag inte har någon diagnos då jag på sista tiden blivit så jävla klantig! Råkar typ hälla ut allt jag håller i, tappar saker, kan inte prata ordentligt, slår huvudet överallt, går in i saker.  Känns dessutom ganska ofta som jag inte är med i konversationer.

 

6. Jag älskar underkläder! Finns inget bättre att köpa.

 

7. Jag tycker de är oerhört skärmande hur många människor som bara tänker på sig själva i den här världen.

 

8. När jag var liten älskade jag uppmärksamhet, var alltid framför kameran, älskade att sjunga/spela teater osv. Sen blevjag alltid jättearg om jag inte fick som jag ville. Sen gick jag istället och blev helt tvärtom.

 

9. Mina favorit teveserier är SATC och HIMYM.

 

10. Jag älskar citat.

 



-

Drog iväg mot Arlanda i förmiddags för att jag skulle på en jobbintervju där :) Redan när bussen körde in på området och jag såg alla flygplan började mitt hjärta slå snabbare eftersom jag är så jävla flyggrädd, trots att jag inte ens skulle gå i närheten av ett plan, haha. Å andra sidan var jag ju redan nervös över intervjun och att jag inte skulle hitta (!!) Har ju bara varit på Arlanda två gånger i mitt liv och den ena gången var jag så liten så jag minns inte ens.

 

Men jag hade tur och hamna i samma terminal som jag var på när jag skulle till Kreta och sen hade jag fått en väldigt bra beskrivning. Intervjun i sig gick helt okej, jag var egentligen inte behörig att söka eftersom jag är för ung så tvivlar på att jag får jobbet men det är alltid en erfarenhet :)


These shoes are not made for walking

.. Men snygga! Dessa är från Ruthie Davis.

 


Jag byter ämnen helt enkelt!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


h


<iframe title="YouTube video player" width="600" height="25" src="http://www.youtube.com/embed/I7imqO-OBVk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


-

Mitt internet dog efter att jag skrev sist så här är lite bilder från lite blandat :)


RSS 2.0