Jag känner för att lägga mig i en kundvagn i snöstormen och ta en lur.

Är helt slut, varm och det värker i hela kroppen. Hela den här veckan har varit stresssss! Helt oregelbundna arbetstider, sömnbrist, alla pass på jobbet har typ varit tränningspass och massa värdinnesaker att göra då jag varit ensam värdinna. Önskar jag kunde gå och sova nu och vakna i Maj haha :D Nej men nu ska jag tänka postivt. Uppdaterar nästa vecka istället när jag har lite ny energi så det inte blir massor med värdelöst deppblaj ;)


..

Blir så trött på att det finns sånna idioter till människor som tror att de kan behandla andra precis hur de vill, skrika hur mycket som helst, komma med personangrepp, anklagelser när man till och med är trevlig mot dem till att börja med, ger dem va de vill ha till och med mer men de spelar ju ingen roll för det är ju ändå något som är fel för dem i alla fall. De njuter av att göra andra människor illa och de värsta av allt jag behöver se dem varje dag flera gånger om dagen.

Dag 08

Ett speciellt ögonblick de är studenten! Även om dagen inte riktigt blev som jag hade tänkt mig var så tråkigt att skolan skulle stressa allt så mycket vi hann knappt säga hejdå till alla. Nu skulle jag dock inte skriva om det som var dåligt. Det speciella var känsla innan, pirret i magen dagarna före. Precis när vår terminen började kändes det verkligen som studenten aldrig skulle komma men de gjorde den till slut. Dagen började med att fixa till sig hemma i några timmar och sedan iväg till skolan, någon champagnefrukost hann vi aldrig med tyvärr. Sen var det ett snabb avsked och så sprang vi ut i massan av studentskyltar min släkt var förstås längst bak. Efter 12 år i skolan var jag äntligen fri att göra exakt vad jag ville! Men jag fortsatte på donken, haha..


Tack mami!

Min mamma kom hem med en scarf till mig igår bara sådär :)


Vill ha!


När mina boots från Belle gick sönder så sa min mamma att jag skulle köpa ett par kängor, då tyckte jag inte att det var min stil alls. Nu är jag dock jättesugen på ett par alla matchar dem så snyggt! Om man lägger några extra hundra lappar kanske man kan ha dem nästa år också när jag bara har köpt budget skor iår. Tänkte direkt att jag skulle ha par svarta men de bruna är rätt snygga okså och de kanske man kan ha lite längre in på våren. Tror det blir att åka ner till centrum och spanna in Euro sko snart!

Känner mig som världshistoriens äckligaste människa

Okej, kanske en liten överdrift men jag är i ett stort behov av en dusch! Men jag orkar seriöst inte, har sovit hela dagen då jag jobbade i natt men det känns fortfarande som jag sover. Blev till och med tvungen att ta en powernap efter jag hade vart vaken i två timmar, vilket inte hjälpte heller så det fick bli lite kaffe.

Känner mig oinspirerad till att blogga trots att jag är i en period då jag är inpirerad av allt typ vilket inte händer så ofta. Antar att de är de konstiga arbetstiderna som gör mig lite off men nu har jag äntligen klarat av min sista helgnatt på en HEL månad, lycka!

Ska diska sen titta på solsidan och äta mandarin ikväll tror jag!

Zebra





Bilder härifrån.

Dag 07

Min närmaste vänner heter Michelle och Amanda, Kjell och Fyllepanda. Lärde känna båda i gymnasiet och sen har vi nästan umgåtts mer och mer.  Många roliga festkvällar, kryssningar, kaffedrikande, shopping och ja allt! älskar er <3


Städning och tvättstuga

Har spenderat min lediga dag i tvättstugan och städat massor här hemma men sånt måste man ju göra ibland också. Har lyssnat på Nomy till så då gick de lite bättre! Nu ska jag snart springa ner till tåget och åka in till stan och träffa Michellini och Amanda en liten stund.


Vår 2011



Fick höra att våren 2011 kommer det att vara ute med lackleggings, åh. Inte för att jag följer trender som en slav eller så men det är typ mitt favoritplagg. Så jag drog på mig dem idag, får väll bo i dem till våren då :)

Hur söt?!..


Dag 06

Finns inte så mycket att skriva om min dag då jag gick upp för en timme sen typ och ska snart till jobbet. Jobbar 15.OO-OO.OO, så hela dagen går där sen hem och sova.


I'm a shopoholic - I can't stop..

Det mesta av Dec-jan shoppingen, ångeeest..


Dag 05

Kärlek finns i olika former som kärlek till en partner, familj, vänner, något matriellt, en sport.  Även om jag adrig varit kär eller så tycker jag kärlek är när man sätter en annan människas behov före sina egna, när man inte tar denne förgivet. När man inte vill leva utan den personen varse det är vän, pojkvän eller familjemedlem och skulle göra vad som helst för den :)


Lite middag, lite fika, lite utgång..

Träffade Anna i stan vid kvart över sju så då gick vi till tacobar, vi skulle tydligen äta tillsammans vilket jag helt missat så jag kollade bara på när hon åt. Sen gick vi till café 6O's och då blev jag lite hungrig så åt en macka och tog en smoothie plus chai. Där satt vi och pratade ett tag om allt möjligt men sen ville hon dra vidare, vilket var lite random. Vi gick då till The anchor och tog en cider så kom Michelle dit också men vi var inte där så länge.

Sen åkte jag och Anna hem till mig och tittade på film sen sov bort hela dagen. Fast jag han med lite shopping och att lämna in min mobil :)

Dag 04

Eftersom det här var gårdagens ämne blir det de som jag åt igår vilket var:

Ett 6 pack mcnuggets till frukost.

En skål fil till lunch.

En hamburgare innan vi åkte till mötet.

Till middag Ytterklavfilé med sås till kronärtskocka, paprika, oliver och potatiskaka.

Och Creme brulée med bär till efterätt.

 

 

 


En lyckad Lördag.

Jag är i och för sig nöjd så länge jag slipper spendera kvällen och natten på jobbet. Dagen började iaf med möte på huvudkontoret i 2 timmar, som handlade rätt mycket om sånt som vi redan visste.  EFter det blev det middag med alla andra Donken arbetsledare. Några timmar satt vi på Hilton hotell med fin utsikt över Slussen och åt och pratade o mallt möjligt. Alla gick därifrån rätt tidigt så då ringde jag några kompisar för jag ville ut! Träffade Rebecca och hennes killkompisar som skulle till EGO. Jag och Bex gick typ därifrån lika fort som vi kom för det var 92/93ornas paradis! Vi drog till Ace istället och hade en bra kväll där :)

Efter de blev de nattbuss hem, där jag träffade på min gamla klasskompis Johan från högstadiet. Rätt kul att vi inte träffats på tre år typ och så helt plötsligt ser vi varandra 5 ggr på en månad, haha. Så kliver vi av i Vilundavallen mitt i en snöstorm och båda blir helt otaggade på att gå hem i 30 min. Så vi går till statiol för att köpa kaffe. Vägen dit är det feta branten vilket inte är så jättelätt att komma upp på i klackar så görst går det rätt bra sen ramlar jag och sen han, haha! Sen får han idéen att vi ska ta en taxi så han springer efter en och de visade sig att han skulle åt vårt håll så vi fick åka med honom gratis, så snällt av honom sådanna människor vill jag bara krama. Sen var det väldigt nära hem för oss båda. Han i taxin var rätt rolig också, lät som han hade en 40års kris eller nått. Han sa typ att vi skulle inte försöka uppnå något ny för det kommer ändå gå ut för sen.


Har verkligen saknat att få gå ut!! Helt galet hur längesen det var jag festade på en helg. Nu ska jag in till stan för att träffa Anna på en fika.

Coffebreak and then off to work.

Sitter och dricker lite kaffe och väntar på att klockan ska bli 7 då jag ska bege mig till jobbet. Där stannar jag till 6 imorgonbitti. Hoppas på att det blir en halvlugn natt i alla fall och att nya killen inte är allt för jobbig. Jag får ju se det från den ljusa sidan jag får tillbringa flera timmar med gulliflickan debbie!

 

Förövrigt har jag lite panik över att jag inte lyckats komma på vad jag ska ha på mig på middagen imorgon. Kommer ju knappt hinna fixa mig innan jag ska vara tillbaka på resturangen. Aja får fråga Debbie min personliga stylist.

 

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll allihopa! :)


Dag 03

Har bara en förälder som jag tycker är värd att nämna, min mamma. Anette heter hon med ett e på slutet som egentligen uttalas men vi brukar skippa det. Hon är hälften norsk och hälften finsk men hon är född och uppvuxen i Sverige. Hur gammal hon är kommer jag inte ihåg exakt, hehe. Min mamma har alltid ställt upp för mig och jag är väldigt stolt över henne för allt hon har klarat sig igen om med min pappa, mig och min syster. Jag önskar att jag nån dag kan lyckas säga det till henne och jag hoppas att hon får något som bra är för hennes skull t.e.x en man om hon vill ha det.

 

Även om vi idag inte har någon bra relation då hon kan vara en aning kritisk och jag tjurig så älskar jag henne mest.


It's wednesday I'm in love

I onsdags drog jag ut med Amanda och Michelle för att fira Amandas lillasyster som fyllt 18 år! Så de blev först Bondens bar tror jag det hette, sedan vandrade vi vidare till Baba sonic. Där de var massvis med människor så garderoben var full vilket var lite jobbigt. Men vi hade kul ändå även om jag aldrig blev riktigt party men var ganska glad över det dagen efter på jobbet! I slutändan dansade vi galet på det smockfyllda dansgolvet men det var ju helt galet där. Plötsligt blev Michelle nerputtad på golvet, lite dricka fick man på kläderna då och då, lite armbågar fick man här och var och ibland stod man bredvid randoms istället för sina vänner.

 




I'll be your commander and I command you to dance.


Carrie Bradshaw


Dag 02

Fredrik hette han och vi gick i lekis tillsammans och vi var tillsammans i ett helt år första gången, haha! Alla runt om kring oss tyckte det var så gulligt eftersom vi hette Frida och Fredrik och jag kan än idag få kommentarer om de. Minns inte så mycket av den tiden mer än att jag var lite bossig så jag tror han var lite rädd för mig faktiskt. På hans kalas satt alla på ett långbord så fick jag sitta bredvid honom på kanten. Jag har för mig att jag köpte mycket presenter till honom och att han gav mig ett brythjärta som han sedan tog tillbaka när han gjorde slut med mig. Det gav han sedan till sin nya tjej istället. Men sedan vart vi ihop några gånger till under mellanstadiet men han ville verkligen inte umgås med mig i slutet! Så jag bröt allt så och vi gick i samma klass ända upp till nian.


Vem vill städa när man kan shoppa?




Bestämde med min mamma att jag skulle stanna hemma idag och börja städandet av lägenhet och speciellt men det gick inte så bra. Shoppingsuget blev alldeles för stort, hade inte shoppat på några dar så jag drog in till stan trots att jag endast sovit fått tre timmars sömn. Jag började springa runt i affärer, hittade inget speciellt till en början så jag fick lite panik men sen började jag hitta saker och då fick jag panik över att jag shoppade för mycket istället. Det är lustigt det där egentligen! Hur som haver fick jag med mig en tröja, en skjorta, ett rött läppstift, 4 par strumpor, ett vitt linne, två par vantar och en partyhatt. Träffade Amanda och vi fortsatte att titta i affärer, tog en kaffe paus, mer affärer, träffade upp Michelle, mer affärer, till sist gick jag och Michelle till BK och åt lite. De hade världens äckligaste nuggets där, euk!

Ser ut som det händer en del denna vecka först utgång imorgon för Lovisa som fyller 18, bowling innan de (kanske) Michelle vill att jag ska gå med en kille som jag träffa på krogen, assmöte & festmiddag med jobbet på lördag och fika med Anniiis på söndagkväll.

Men nu ska jag sova, ska råstäda hela lägenheten i morgon!

Dag 01

Frida heter jag och är en 19årig tjej bosatt i en förort norr om sthlm. I våras tog jag studenten och har sedan dess fortsatt att jobba på donken, där jag jobbade på helgerna innan. Nu förtiden känner jag mig dock rätt färdig där, så vi får se vart livet leder mig. På fritiden sitter jag uppe och glor framför datorn hela nätterna och sover sen bort hela dagarna.I min ensamhet blir det även en hel del SATC marathon, är nu inne på min fjärde gång som jag ser hela serien. Annars är min favoritsysselsättning att springa runt på stan och shoppa samt kaffepauser med fina vänner och snack. Festa är även något som jag gillar men då jag jobbar natt iprincip varje helg bir det endast någon enstaka utgång på onsdagar.  Jag gillar inte barn, hushållsysslor, Tokio hotel och Twilight samt att jag hatar Petra Mede!

 

Om du vill bli min vän så får du bjuda mig på en god sallad, dra ut mig på en lång shoppingdag på stan där du köper fina underkläder i mängder med mig. Sen måste svart och lila vara dina favoritfärger. Du får inte ha något emot Ernst kirschtiger och Miley cyrus, mina största idoler :)

 

Tjocka tjejer behöver inga ragg bara alkohol(!!)

 


Ny start (ännu en gång!)

Bestämde mig för att börja blogga igen men denna gång tänkte jag fixa en design innan jag började så jag kanske skulle lyckas skriva. Har slitit med denna nu två nätter i rad och med ett bredband som går i snigelfart, bortglömda HTML & ps kunskaper och dåligt tålamod så har det inte varit lätt. Men skam den som ger sig! Så detta får funka ett tag nu.

Eftersom jag är så dålig på att hitta saker att uppdatera med tänkte jag börja skriva om de här 30 dagars ämnena som alla bloggare gör nu, även om den som hitta på det här har valt väldigt tråkiga ämnen.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Men tänkte börja med det i morgon, måste sova nu för jag ska upp tidigt imorgon. Så jäkla jobbigt att jag inte kan ställa om dygnet efter jag har jobbat natt.

RSS 2.0