Handbaggage?



Behöver en väska som handbaggage, vad tycker ni om denna från topshop? :)

Lördag och Ace






Tjocka tjejer behöver inga ragg bara alkohol.
Amen to that!! <3

De är nära nu.

Continental airlines, flygbolaget jag kommer att bli incheckare för :)


Började minikursen innan London dag och fick lite inblick på programet vi kommer använda, verkar inte lätt! Det ser ut som en dators innehåll från 80talet. Alla säger att den är kursen var jättelätt och den jag gick innan jättesvår, hm. Tycker allt verkar tvärtom, det här är ju rena grekiskan! koder hit och dit som man måste memorera. Men å andra sidan de här är något jag verkligen vill. Vi fick dessutom ha en live konferens med vår lärare och de andra eleverna, kändes som eurovision song contest när de sa "Hello stockhom how are you?" så fick vi svara. På torsdag får vi dessutom prova att checka in också, läskigt!..

 

Annars så var jag en sväng förbi Mcdonken igår. Känns så oerhört längesen jag jobbade där nu trots att de bara gått två månader. Gick dit för att få referens men det slutade med att jag fick skriva mina egna, haha! Jag bangar inte! Sen la han till en extra utbildning på referensen som jag inte har gjort, även om jag mer eller mindre jobade som de, de är ju alltid bra. De var mys att träffa alla och höra att man var saknad <3


-

Plötsligt känner jag mig hel, allt känns så enkelt, jag lever och jag är lycklig. Har de alltid varit enkelt? Har jag bara gjort allt svårt för mig själv? gömt mig för allt utan anledning? Kan inte hjälpa att ibland undra när allt ska dras undan från mig när jag minst anar det..

..men nu vill jag inte förlora mer nu tänker jag leva!


Lite shopping



Rosa kavaj från H&M, Eau d'energie från Biotherm.

Yum yum give me some..

Eller kanske...


Grönalund med ICTS




Drog till Grönan i torsdags med jobbet, de var rätt mys även om jag inte klarar av karuseller. Lite jobbigt att HB tvingade mig att köpa åkband och sen söp han mig full också. Så slutade allt med att jag sprang in i en väg, gaaaah, hur fan lyckas jag med allt? Förutom de roliga såvar det väldigt kul i spökhuset när julia och setti typ la sig på varandra på golvet och skrek åt varulven. Även om jag var rädd själv så började jag asgarva, kanske inte var så rädd för varulven just den så mest mobbad ut :)

Nu kan jag vara lycklig på riktigt!

London 5-17 Juni, ÄNTLIGEN! Nu är resan bokad och klar och imorgon börjar kursen innan kursen, nu kan jag pusta ut för jag kommer att få åka :D Primark, Hydepark, Oxford street, Big ben, River island, Webminister Abbey, Coverntgarden, Starbucks, Brighton, Newlook, Trafalgar square, London eye, Harrods, Towerbridge, Buckingham palace, Madame toussade, Nero, Miss selfridges, Benefit.. och allt annat, Here I come!!!

Och horbyn får vi inte glömma!

Tror mitt internet har humörsvängningar.

Fick lite utskällning för att jag bloggat dåligt den sista tiden men mitt internet ville inte samarbeta så jag gav upp  Nu verkar det dock mirakalöst fungera så jag provar! Har inte hänt så mycket den senaste tiden mer än att jag fick veta att de kanske skulle få en till plats till londonkursen, vilket de fick så nu får jag åka!! Så om en vecka kommer jag befinna mig i hålan Horley som ligger brevid Crawley, haha :) Shopping, here I come!!

Ge mig

CLEAN Summer Escape Eau Fraîche

Denna begränsade upplaga av CLEANs sommardoft - Summer Escape - öppnar upp med fruktiga noter, en antydan av kokosnöt och friska oceanvindar. Resultatet är en lättsam, lekfull doft som för tankarna till strand, klarblått hav, friska vindar och en känsla av solig sommar. Doften har fått sin inspiration av solkysst hy, molnfri himmel och ändlöst hav. En ren, citrusaktig doft.


Whitney Port for Bikbok.

Kikade in på bikboks hemsida och fick se att de har ett designer sammarbete på gång med Whitney Port till hösten. Spännande! Gillar hennes stil även om jag själv kanske inte skulle klä mig så men hon blandar ofta många stilar: lite baggy, blommigt, stickat, pasteller och nitar.  Lite tråkigt dock att de inte kunde låta henne designa till en vår/sommar kollektion, känns lite mer som hennes stil.


Trött tjej 91

Kom precis hem från jobbet och fy fasiken va trött jag är! Att gå och lägga sig efter tolv när man ska upp halv fyra är inget jag rekommenderar sen har jag dessutom pratat med folk fyra timmar i sträck på jobbet, pheeew. Man börjar sluddra en hel del i slutet. Fick dock beröm av en passagerare att jag hade väldigt trevligt bemötande, så då blev jag glad :D

Nu är frågan hur jag ska hålla mig vaken..


Sometimes think doesn't turn out like you expected.

Ursäkta för mitt lilla sammanbrott i inlägget under, men jag blev och är fortfarande sjukt besviken. Har väntat två månader på att få åka på kursen i London och under de två tillfällena som funnits har två som blivit lovade efter mig fått åka utan någon anledning. De ger aldrig någon vettig föklaring till varför jag inte få åka trots att jag va först på listan och de är väl mest de som gör mig ledsen.

 

Men men jag är samtidigt väldigt glad! För allting går så bra nu, de är bara den här kursen som jag så gärna vill gå. Men den som väntar på något gott :]


-

FYFAN VA LEDSEN JAG BLIR, VILKEN JÄVLA STIL(!!!!!)
Jag fattar inte om de här ändå var bestmt för två månader sen (!)
innan jag ens hunnit visa att jag kan nått, nu nr jag fått beröm för min service så
får jag ändå inte åka ????? :( Jag vill typ grååååååååta

.

In the end we only regret the chances we didn’t take, the relationships we were afraid too have, and the decisions we waited too long to make.


fortfarande på dåligt humör.

1. Hur gammal är du om fem år? blir 25 då, min ångest ålder! 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? mams. 3. Hur lång är du? runt 1,65 skulle jag tro. 4. Vilken är den senaste filmen du sett? gillar inte film. 5. Vem ringde du senast? amanda men hon svarade inte. 6. Vem ringde dig senast? amanda. 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? är för lat för att kolla. 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
varken eller, men inte tsm. 10. När såg du senast din mamma? för typ 20 min sen. 11. Vilken ögonfärg har du? blå. 12. När vaknade du i dag? 04.00. 13. Vilken är din favoritjulsång? vene bara sådär. 14. Vilken är din favoritplats? någon storstad, då trivs jag som fisken i vattnet 15. Vilken plats föredrar du minst? tåget kanske haha, känns som jag bor där ibland :]

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
vill inte tänka på det ens! Vi kör bara. 17. Vad skrämde dig om natten som barn? trodde alltid att de låg någon under min säng som skulle staba en kniv in i min rygg. 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? när en thailändare kom fram och frågade om hjälp på jobbet och alla började asgarva framför henne, stackars!. 19. Hur stor är din säng? 105 cm. 20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär. 21. Sover du med eller utan kläder på dig? kläder. 22. Hur många kuddar har du i sängen? 3. 23. Hur många landskap har du bott i? 1. 24. Vilka städer har du bott i? sthlm. 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor. 26. Är du social? jag är skitblyg egentligen men på sista tiden har jag babblat på galet, folk önskar nog att jag var tyst ibland. 27. Vilken är din favoritglass? magnum, ben och jerry's. 28. Vilken är din favoritefterrätt? gino, pannacotta & kladdkaka. 29. Tycker du om kinamat? jorå men föredrar thai eller indiskt. 30. Tycker du om kaffe? De kan man inte leva utan. 31. Vad dricker du till frukost? Kaffe. 32. Sover du på någon särskild sida? nix. 33. Kan du spela poker?
naaj. 34. Tycker du om att mysa/kela? jorå, men sova vill jag göra utan att nån klämmer ihjäl mig hehe!

35. Är du en beroendemänniska? aa. 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nä. 37. Vill du ha barn? kanske sen. 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, norska typ, lite italiano och franska. 39. Har du någonsin åkt ambulans? Nope. 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet. 41. Vad spenderar du helst pengar på? allt onödigt! underkläder, smycken, smink och sånt. 42. Äger du några dyrbara smycken? har en ring som kostar en del, men den vågar jag inte använda :( 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Big brother är de enda jag kikar på nu! 44. Kan du rulla med tungan? no? 45. Vem är den roligaste människan du känner? måste nog vara nån av killarna som jag jobbat med :D. 46. Sover du med gosedjur? No. 47. Vad har du för ringsignal? nån tråkig. 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? i källarn finns säkert nått roligt. 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ett förkläde. 50. Flirtar du mycket? Nej.

Bajs på denna dag!


Gick verkligen sämst på jobbet idag, men jag kan inte tycka att de bara var mitt fel.
Sen så ligger min morfar på sjukhus också :(

Kanske flyttades gårdagens otur till idag?

Igår var det ju fredag den 13:e och jag var ju ledig, vilket kändes väldigt skönt men jag vet inte om oturen kanske flyttade sig till idag istället? Dagen började med att jag blev lämnad ensam fast jag inte får de förens om en vecka, vilket gjorde att jag blev galet osäker för det är så mycket eget ansvar och jag kan ju inte allt än. så nu  har jag ångest över att jag kanske gjort något fel?.. Sen så råkade jag fan ta sönder en dörr(!) Nog för att jag tror den var sönder sedan innan men alla kollade ju ganska mycket på mig. hoppsan! aja imorgon är en annan och förhoppningsvis mycket bättre dag!


En vår dag på stan


Kavaj, linne - GT. Väska - Asos.com. Jeanshorts - HM. Sandaler - Dinsko. Örhängen - Bikbok.

tema: fläta


Är så arg på mig själv för att jag inte kan lära mig att göra inbakade flätor, vet inte hur många tutorials jag har tittat på. Då jag mestadels av min tid med uppsatt hår på jobbet så är de verkligen något som skulle piffa till frisyren lite :)

Life will smile for you :)



Dagen började med värsta magknipen när jag kom till jobbet, har ont i magen varje morgon pga att jag äter frukost men de här var mycket värre än vanligt. Jag hoppades verkligen att jag skulle slippa intervjua då, enligt planering skulle jag inte göra de. När jag kommer till arbetsledaren får jag dock byta plats hehe. Som tur var gav magen upp och de vara bara att köra på som vanligt. Och de börjar riktigt bra nu är inte skräckslagen längre haha! ;) Bara för jag skriver om magont så börjar min mage göra ont nu, hata!

Men n uska jag ut i det fina vädret och träffa fru :)!

-


Jag är glader !! ;)

Dagens..

Dagens humör: glad men jättetrött..
Dagens vill ha: massa pengar att shoppa för.. ;)
Dagens klädsel: jobbkläderna, annars slappkläder hemma
Dagens frisyr: uppsatt i en knut på jobbet
Dagens planer: vill sova :)
Dagens tråkigaste: kanske nu?
Dagens drog: starbucks
Dagens borde: städa och träna
Dagens låt: AA bondy - when the devil's loose
Dagens köp: latte
Dagens misslyckande: att jag inte fick smak i min latte
Dagens roligaste: en persons ansiktsuttryck när de pågår tankeverksamhet :D


Just another manic monday


Var galet trött idag men fick spendera halva dagen nere i källaren så de var rätt chill ändå. Där satt jag med HB och Lars-åke och en ny kille, så de var rätt kul. HB påstår att jag är hans blivande fru. Mitt villkor är om jag får en lambo, en lägenhet på söder och en mops, han tycker att de är lite väl mycket, de gör inte jag :)  Sen fick jag sitt där med två andra killar några timmar men då blev de lite tomt om samtalsämnen så vi diskuterade destinations förkortningar, mycket intressant!

Efter att jag hade slutat så köpte jag en latte med smak på Wayne's, som jag inte fick någon smak i, bleeh. Då fick jag och ümit lite spontan lust på starbucks, så jag slängde min latte och tog en frappe istället med choklad&mocha, mmh. Sen jag kom hem har jag solat lite på balkongen och slöat lite :] Nu blire nog att träna lite efter frappen. Men starbucks är värt att bli tjock för ;)

Fick för ett tag sen en inspelning på min gamla kollega på donken från en av mina nuvarande kollegor, haha :D

Sommarfräscht


Sommar&sallad

Blev tillslut bara jag och Anna som tog oss till Tanto och åt lite sallad!


Sommar igen!

Då var solen tillbaka efter att vintern kom på besök en snabbis! Nu ska jag snart springa ner till tåget och åka in till stan för att träffa Anna :) Kanske Hanna och stinis också. Så ska vi sola lite i tanto och äta nått gott, mys!

Amandas födelsedagsfirande

Har lite bilder från Amandas födelsedagsfirande som jag glömt att visa, har dock bara från middagen, då jag för än gångs skull fick med mig kameran så glömde jag den hos Amanda i stället.
















Vilken konstig lördag.

Unnade mig en lite för lång sovmogon idag och klev inte upp förens kl 2! Sen blev de att gå och handla lite käk, som blev sallad, wie! plus en grillad kyckling och loka melon till. Efter maten provade mami på att göra lite drinkar, hon har ju varit på kryssning och köpt med sig massa sprit hem. Vet inte vad hon joxade ihop men så jättegott var de inte. Sedan spenderade jag 5 timmar i tvättstugan och cyklade lite så nu är jag lite trött faktiskt. Nu blir de kanske film eller bloggfix, kan inte bestämma mig.

Amanda Seyfried for ELLE


Sugen på att klippa lugg..

Varje gång jag tittade på the city förut fick jag lite infall och ville klippa lugg, nu är jag sugen igen! Erin (t.h) har så fint hår, fin hårfärg och passar så bra i lugg! Nu är dock frågan om jag vågar? Känns alltid som jag ångrar mig när jag väl klipper lugg, men sedan när luggen växer ut så vill jag ha tillbaka den.

Sen när jag ser Amanda och Rebecca som är så fina i lugg så vill jag också, åh..


Den vita helgen

Tjocka tjejerna stod helt plötsligt utan möjligthet för utgång pga mördarpass på ica, nattjobb, sömn- och pengabrist. Hur skulle vi göra då? För tjocka tjejer kanske kan vara utan alkohol en helg men inte utan varandra! Så efter lite diskuterande bestämde vi oss för att dra ut på middag istället, och de blev indiska stället, shanti som ligger på söder. Där jag firade min nittonårsdag. Det blev de chikken tikka masala och kokosnaan, yum yum give me some !! kokosnaan(et/en?) var verkligen hur god som helst! Shanti rekomenderar jag för dem som vill äta god indiskt mat. Priserna tror jag är normala för indiskt mat, men det är en väldigt liten lokal vilket gör att de känns som man är i indien för att de är så varmt. Plus att det blir väldigt högljutt.

Sen drog vi såklart till donken och svulla lite mer ;) nerå blev lite kaffe på maten! Förövrigt känns de helt fel att sätta sig på tåget hem när folk kommer supersminkade, uppklädda, med dricka i handen och sitter och pratar högljutt på tuben på vägen till krogen :)


-


gillar, gillar, gillar men..



.. vet inte om jag vågar gå i bikini i år heller. by H&M 129 resp. 99 sek.

Too much family membaling will kill you.

Två veckor har gått och jag är äntligen klar med min kurs! Svår var den, men inte i närheten av vad folk tidigare sagt. Min hjärna är ju inte direkt van med att bli använd så jag tror den blev lite överbelastad, sista dagen gick det verkligen inte att plugga i huvudtaget. Men med koffein i massvis, härligt sällskap och massa skratt så klarade vi igenom oss med bra resultat. Fick så fina ord av min kursledare och en annan som utvärderade oss som verkligen stärkte min självkänsla.

och idag fick jag till och med ge mig på att jobba som det jag utbildade mig till, med övervakning då av en annan. Riktigt läskigt men de gick vägen, haha :) Efter jobbet åkte jag med Stefan och åt frukost och drack kaffe i Jumbo hostel. Rikigt coolt var de, jumbo planen är ju verkligen emorna, hade inte flygit med en sån om de så betalade mig.

Ska jag köpa en iphone så måste den ju vara vit!





Är lite sugen..åh.

RSS 2.0