Tror jag behöver en öronvaxrensning.

Utöver alla neggofolk jag har fått dras med idag så hände det faktiskt en rätt rolig sak idag! Stod i gaten så kommer de fram en passagerare till mig.

Han: "Vart kan man runka någonstans?"
Jag: Står typ tyst i en halv minut och tittar på honom helt frågande innan jag får ur mig
"Ursäkta vad sa du?"
Han: "Finns det något rök rum eller någonstans där man kan röka?"
Jag: "jaha..eeh gå till de som står där borta och fråga"

Hur kunde jag höra så fel? Var helt övertygad att han sa runka.
Han måste ha trott att jag var helt dum i huvudet ;)

how do you stay positive in an ocean of negativity?

Börjar bli jobbigt att spendera varje morgon med människor som är de mest negativa jag har träffat. Känner hur jag blir mer och mer negativt för varje dag. Hoppas bara allt blir bättre när ni slutar...

Är mycket sugen på ett gult lack.


What am I supposed to do now?



Aldrig nöjd? Förut hade man ingen fritid typ, nu har jag hur mycket som helst! Börjar redan bli lite tokig på att gå hemma så här mycket. Funderar på vad jag ska sysselsätta mig med, om jag ska börja plugga upp mina IG:n på distans eller om jag ska skriva in mig på en körskola eller kanske ska jag bara söka ett extra jobb till? Hade en kurs innan jag började på Arlanda med en del plugg, de fick mig att känna lite saknad av att plugga. Men känner jag mig själv rätt så har jag inte motivationen till att plugga på distans och de gäller ju även körkortet som dessutom kostar en hel del. Suck på mig själv, får väl bara chilla på ett tag till då! ;)

Har ju annars min kurs framför mig som startar på tisdag. Får snart psykbryt om en till människa säger "du vet väl om att den kursen är skitsvår?" hehe, vi får väl se hur de går kan ju inte göra mer än mitt bästa så.

Le weekend


Fredag@HBJ. Jag, Michelle, Bex, Oscar, Carro, Thomas(?) och umeåtjejen jag inte minns namnet på.
I was a little to drunkeded to have some funeded.

It's been a good day.



Har haft en riktigt skön dag idag inget speciellt egentligen antar att det är solen som gör en glader. Började dagen med några timmar på jobbet, där jag planerade min 23års dag med en kille som jag typ pratat med en gång, haha. Så om tre år intar jag, HB och Nils-åke.. eller vare Lars-åke(?) Garbo och stripstångarna. Men kanske ska akta mig lite för den där Åke då hansa att han gillade tjejer 15,5+. 


Förovrigt börjar jag gilla att va på den här stationen även om det bara jobbar killar där, man behöver inte ens be om hjälp för att få de där, ibland är de bra att vara tjej :)


Efter jobbet drog jag iväg till tandläkare, inga hål i tänderna denna gång snarare plånboken. De svider att bli vuxen! Sen kikade jag lite i affärer i centrum men hittade inget speciellt så jag tog mig hemmåt men då började kampen mot tröttheten vilket inte gick att övervinna.

och imorgon har man sovmorgon också, neat!

Tema: Kornblått



Dagens middag

Kyckling i timjan och apelsinsås.



Har alldeles för mycket fritid nuförtiden, skulle ju egentligen kunna göra vad som helst, men ja så blir det ju aldrig :) Har iaf börjat laga mat igen något som jag tycker är väldigt kul när man får exprimentera lite! Åt lite apelsin igår kväll och funderade då om man kunde laga nått med de, kikade lite på nätet och hittade detta receptet:

  • 3st kycklingfilér (jag körde på 2st)
  • 2 st apelsiner
  • 1 kruka färsk timjan
  • 1 msk citronpeppar (tog orangepeppar istället: chili,apelsin,ingefära&svartpeppar)
  • 1 röd Chilli (till dekoration)
  • salt

Gör så här:

sätt ugnen på 180 grader, lägg kycklingen i en skål och riv sedan ned apelsinskalet & pressa apelsinsaften över kycklingen.Hacka timjan & blanda runt med citronpeppar & salt.

Låt gärna kycklingen ligga & möra till & dra till sig apelsinsmaken i 30-60 min innan den skall in i ugnen i cirka 20 minuter.

 

Hittade receptet här.



Yours are the sweetest eyes I've ever seen.


God natt!

Lite inspiration innan jag går till sängs, spåra lite för mig också! :)


8 April

Har varit en rätt kaotisk och spännande dag även om jag hade det rätt lugn ändå eftersom jag är ny. Men helt plötsligt blev det strömavbrott i hela vår pir, allt var totalt dött i en timme när flighten skulle gå. Incheckarna var så duktiga så även om de blev en försening så var läget under kontroll. Pga av förseningen och att strömmen inte var tillbaka helt fick vi vandra i väg till en annan pir för den andra flighten. Den piren var mycket coolare, nyrenoverad och hade en enorm taxfree. Gissa vem som kommer vandra ditt igen ?:D

 

Idag äre fredag också men själv ska man jobba halv sju imorgon men hade inte orkat gå ut i kväll, har lyckats dra på mig en förskylning igen. Så de är bara att hålla ut imorgon och i övermorgon sen är man ledig i tre dagar :)


That's what I'm talking about ..


I gotta have it.

Vi var en sväng förbi en annan tax free affär idag och den var ju mycket bättre. Där fanns det mycket mer smink, reseförpackningar av olika slag, smycken, lotions, ansiktsborttagning osv. Hittade den här body misten som jag jättegärna ville ha när jag var 15! Men då kändes 400 lite väl mycket att lägga när man endast levde på barnbidraget, så jag glömde bort den. Luktade på den och blev frälst igen, måste ha den nu till sommaren! Den luktar sommar på flaska!


Ångest..


en liiiiiten Frida, va glad man ser ut! Men de symboliserar ju hur jag känner idag :)

Va trött jag blir på mig själv, tillät mig själv att använda snoozen imorse vilket resulterade i att jag vakna 2,5 tim efter jag hade börjat jobba och då hade jag ju knapt hunnit åka dit :/ Så jag försökte ringa dit, och att ringa är okända är bland det värsta jag vet, de ger mig verkligen panik. Vet inte varför egentligen, troligen för att man aldrig vet om människan svarar eller inte. Vilket de inte gjorde i de här fallet heller, har typ ringt i två timmar och ingen har hört av sig heller, slutar ju nu typ (!)

..Så nu är det bara fortsätta ha ångest till imorgon.

Vardagsmys

Kanellatte och salamibrieost macka @ Coffehouse by George

Latte var faktiskt riktigt god, kul att testa nått nytt :)

Jordgubbs smoothie/Strawberry Daquiri utan sprit @ T.G.I Friday, yum yum give me some!

 

Hade min enda lediga dag denna vecka, vilket inte gör så mycket så eftersom jag har ett lugnt jobb nu och korta pass, men jag hade väldigft mycket planerat och jag sov såklart bort hela dagen. Åkte iaf in till stan vid tre för att träffa Amanda och planera hennes 20 årsdag. Jag planerar typ som de vore min egen, men jag vill ju att hennes dag ska bli azm! Trots att vi lovat oss själva att hålla oss borta från affärerna lyckades vi ju självklart inte, jag kom hem med två bandeau bhar, ett par söta trosor och en kjol. Sen hamnade vi på T.G.I.F med andra Amanda där vi satt och snackade på uteserveringen i spöregnet :)


Ironsikt nog stod det i mitt horoskop: du är så duktigt på att spara pengar, glöm inte att unna dig nått! hmm, I do it all the time...

 

Nu ska jag sova! måste upp om några timmar trots att jag har sovmorgon i morgon  börjar ju inte förens 06.30 ;)


Min helg i bilder

Var ledig lör-sön och de uttnyttjade jag till max. Fredagen började med utgång på Cafét med Debbie, Anna och Mona. Inte min favorit ställe och denna kväll var de nog värre än vanligt för medelåldern var 30+, äckliga gubbar fanns i varje hörn. Sen varje de lite italienare som var i en klass för sig, men de var ju italienare så jag antar det är okej?

Lördagen åkte jag runt hela stor stockholm kändes de som (Väsby-Märsta-Väsby-Husby-Högdalen-Farsta) Ganska skillat på ett dygn ;) Var på födelsedagsfest hos Hanna Suntana, där var de mest donkenfolk så det var mys men de kändes som festen aldrig drog igång på riktigt. Efter de drog jag på "efterfest" i Högdalen med Bex och Amanda men jag däckade ju direkt, hehe oups. Sen blev de lite Bakis shopping och salladsätande med Frugis!

Bjuder på lite bilder som jag lyckades ta med min kassa kamera:







Så kan de gå när man får för sig att sluta på Donken.

 


Sometimes you just gotta wait and see what happens

Nu när jag har fritid så de räcker och blir över tänkte jag ägna mig lite tid åt min kära blogg! De som har hänt sedan sist är jag tackade för mig på donken i Torsdags, efter närmare två år antar jag att de var dags. Det var en stor lättnad att slippa allt på ett sätt men samtidgt kunde jag inte hålla tårarna borta när jag gick. Innan jag lämnade blev jag dessutom dränkt i fisksås! Och en dusch fick jag också men trots de hade jag en gurkbit i näsan och massvis med sås i mitt hår som jag åkte hem med, haha :)

 

Tack för dom här två åren team Akalla.

Aj love you er från hjärtat, inte från munnen!! <3

/ Feride, Farida


RSS 2.0